سفارش تبلیغ
صبا ویژن

همه خواص و عوارض ثابت شده روغن کلزا و نحوه مصرف آن (تحقیقات جدید

روغن کلزا برای سلامتی مزایایی دارد که برخی فقط در حد حرف هستند و بعضی هم از نظر علمی ثابت شده اند. در این مطلب ما فقط راجب خواص ثابت شده و نه آنهایی که نظر شخصی هستند! صحبت می کنیم: ازجمله: سلامت مغز، چشم، پوست و مو، کاهش وزن، تقویت سیستم ایمنی، سلامت قلب و عروق، سلامت استخوان و مفصل و کمک کننده بهبود سیستم تنفسی است. 

روغن کلزا چیست؟

این روغن از دانه های سیاه گیاه کلزا تولید و به این نام: Brassica napus نیز شناخته میشود. این گیاه شبیه گیاهانی از خانواده؛ کلم، کلم بروکلی و گل کلم میباشد، گیاه کلزا در فصل بهار دارای چشم انداز دوست داشتنی وعالیست و زیبایی شگفتانگیزی دارد. روغن این گیاه دارای کاربردهای فراوانی است.

روغن کلزا در مقایسه با روغنهای دیگر، چربی اشباع شده کمتری دارد. در مقایسه با روغن زیتون، تنها به اندازه نصف آن، دارای چربی اشباع شده میباشد. ما می دانیم که چربی اشباع شده بیش از حد برای سلامتی خطرناک است، باید مواظب مواد غذایی غیر طبیعی باشیم، مخصوصاً زمانی که ازتأثیر آن بر افزایش وزن آگاهیم. در اینجا مزایای بیشتری از این روغن ناشناخته اما سودمند بیان شده است.

1- اسید های چرب ضروری در آن فراوان است

واقعیتی جالب توجه که باید بدانید این است که روغن کلزا مانند ماهی و دیگر محصولات دریایی، دارای روغن امگای فراوان میباشد. اسید چرب امگا 3 یکی از بهترین مواد مغذی برای سلامت مغز است. این روغن در سلولهای مغز نفوذ میکند و ارتباط این سلولها را افزایش میدهد. امگا 3 همچنین یک آنتی اکسیدان قوی و برای سلامت مفصلها عالی است.

امگا 6 اسید چرب ضروری دیگری است که به سیستم تنفسی، گردش خون و مغز کمک می کند. طبق مطالعات انجام شده باید امگا 6 و 3 را با نسبت 2 به 1 مصرف کنیم. روغن کلزا به دلیل اینکه این دو اسید چرب را با هم به مقدار فراوان دارد، گزینه خوبی برای مصرف میباشد.

2- دارای ویتامین E فراوان است

ویتامین E در انواع خوراکیها مانند بادام زمینی، کلم بروکلی، اسفناج، بادام، سیب زمینی شیرین و آووکادو، وجود دارد. لازم به ذکراست که روغن های گیاهی یکی از بزرگترین منابع این آنتی اکسیدان عالی هستند. ویتامین E در روغن کلزا بسیار فراوان است که برای چشم ها، پوست، مو و همچنین سیستم ایمنی مناسب میباشد.

برای مطالعه ادامه متن بر روی لینک زیر کلیک کنید:

همه خواص و عوارض ثابت شده روغن کلزا و نحوه مصرف آن